ELINDULNAK EGYÉNI KÉPZÉSEINK

Hamarosan elindulnak egyesületünk mezőny játékos és kapus egyéni képzései.  Részletek hamarosan, Jelentkezz MOST!
ÚVSE Hírek

EGYESÜLETÜNK AKTUALITÁSAI

ÚVSE HÍREK

Partneregyesületi megállapodást kötöttünk a BP Honvéddal

Partneregyesületi megállapodást kötöttünk a BP Honvéddal

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a tegnapi napon partneregyesületi megállapodást kötött a BP HONVÉD - MAGYAR FUTBALL AKADÉMIA és az ÚJHARTYÁN VSE.

Minden kis egyesület álma, hogy erős és jól működő sportközössége, ügyes sportolói és mindenben támogató és egységes szülői közössége és szurkolói bázisa legyen. Úgy gondolom, hogy az elmúlt években nagyon sok mindent elértünk, sokat dolgoztunk, hogy ez meg is valósuljon. Erősek és összetartóak vagyuk, ami eddig is előre vitt minket és a jövőben is segíteni fogja szakmai munkánkat!
Célokat és álmokat tűztünk ki....apró lépéseket, amiket meglépve mindíg előrébb és előrébb jutottunk. Fontos, hogy ez a munka ne álljon meg ezen a szinten, fontos hogy a belénk vetett hitet megbecsüljük, fontos hogy az egyesület keretein belül sportoló gyermekeknek irányt mutassunk és lehetőséget teremtsünk, hogy komolyabb célokat érhessenek el, magasabb szintre jussanak!

 

Minket ez éltet, ezért dolgozunk és büszkeséggel fog eltölteni bennünket, amikor egy újhartyáni és saját nevelésű játékosunk egy profi klub játékosaként tovább fogja öregbítni kicsiny városunk és egyesületünk hírnevét!
Új lehetőségek, új célok, nagyon- nagyon sok munka és új utánpótlás nevelési szemléletváltás előtt állunk...de óriási öröm számunkra, hogy egy ilyen profi klub kötelékében dolgozhatunk tovább!!

 

Köszönöm Vatai Attila régió vezető lelkes munkáját és szívélyes hozzá állását, baráti fogadtatását, köszönjük a BUDAPEST HONVÉD vezetőségnek a belénk vetett bizalmat!
 
HAJRÁ ÚJHARTYÁN, HAJRÁ BUDAPEST HONVÉD!!!!

TOVÁBBI CIKKEK

Image

Jövőnk a sport!

© Újhartyán Városi Sportegyesület - Minden jog fenntartva!

KAPCSOLATI INFO

Újhartyán Városi Sportegyesület
H-2367 Újhartyán, Fő utca 21.
Kövess minket - Facebook / Youtube

+36 20 383 7071

Hétfő - Péntek  |  08:00-18:00