ELINDULNAK EGYÉNI KÉPZÉSEINK

Hamarosan elindulnak egyesületünk mezőny játékos és kapus egyéni képzései.  Részletek hamarosan, Jelentkezz MOST!
Hírek - Teqball

EGYESÜLETÜNK AKTUALITÁSAI

TEQBALL

Hamarosan új sportággal ismerkedhetnek meg gyermekeink

Hamarosan új sportággal ismerkedhetnek meg gyermekeink

Nagy örömmel jelentjük, hogy egyesületünk pályázati beszerzés és a sportág országos szakszövetségének támogatásával 2 db TEQBALL Lite asztalra tesz szert az elkövetkező hónapokban. Terveink között szerepel a sportág beépítése az Újhartyán VSE szakosztályai közé, mellyel egy időben becsatlakozunk a Teqball Szövetség égisze alá.

MI A TEQBALL?

Az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvend a teqball, mely a leggyorsabban növekvő sport a világon. A teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sportág, amelyet egy ívelt asztalon játszanak. A játékosok, a karok és a kezek kivételével, a test bármely részével hozzáérhetnek a futball-labdához. Egyesben két játékos, párosban négy játékos játszhatja.

Image
Image
Image
A játék ügyességi és technikai elemeinek, játékmenetének köszönhetően nagyon jó hatással van a sportolók képességeinek fejlesztésében (labdatartás, reflex, rúgástechnika), illetve kiválóan beépíthető gyermekek és felnőttek edzésprogramjába. Edzés előtt vagy után levezető mozgásként vagy akár egy edzőtábor kiegészítő sportprogramjaként is remek időtöltést kínál.
Image

Jövőnk a sport!

© Újhartyán Városi Sportegyesület - Minden jog fenntartva!

KAPCSOLATI INFO

Újhartyán Városi Sportegyesület
H-2367 Újhartyán, Fő utca 21.
Kövess minket - Facebook / Youtube

+36 20 383 7071

Hétfő - Péntek  |  08:00-18:00